H8S Hristo Stoitchkov Мавруд Специална селекция

В наличност
Код
WN001-RD
29,99 лв.

Безплатна доставка за поръчки над 99,99 лв.

Можете да замените всеки продукт в рамките на 30 дни.

Лимитирана серия 

Селектирано от Христо Стоичков

Тази бутилка 100% български Мавруд е част от ексклузивна, кратка серия, родена от тайната страст на легендата Христо Стоичков – правенето на вино, зародила се от годините прекарани в магнетичния Сакар. Всеки един етап от производството на “моето вино”, както Стоичков сам го нарича, е в унисон със силния му и непреклонен характер. Стриктната селекция на гроздето Христо прави съвместно с нашите агрономи, сам подбира най-изтънчените френски бурета за ферментация и отлежаване, а блендирането и бутилирането се осъществява от самия него, в екип с главния енолог на избата.

ЧЕРВЕНО ВИНО МАВРУД – наситен и искрящ червен цвят, плътен и бурен вкус, дълъг и запомнящ се послевкус, червено сухо вино с характер.

 

ТЕРА ТАНГРА е в топ 50 на най-добрите винарни в света. Българската винарна е разпознаваема в целия свят със специфичния характер на вината направени от собствени лозя в Сакар планина , благодарение на уникалния тероар и климатични характеристики.
Доказателство за това са повече от 300 отличия от световни изложения – Лондон, Дюселдорф, Бордо, Токио, Нова Зеландия, Швеция, Канада, Швейцария, Пекин, Москва, както и многобройните положителни отзиви от фенове на виното в тези страни.

Доставка и плащане на продукти

   1. Доставка се извършва само на успешно приети поръчки. Всеки Потребител има право на преглед и тест преди заплащане на стоката. Опция "тест" няма при поръчка на парфюм и/или вино.
   2. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници.
   3. Доставката се извършва в срок от 3 работни дни. По време на празници и промоции може да има забавяне на доставката.
   4. Доставката се извършва от куриер на „Спиди“ АД до посочен от потребителя адрес или до офис на „Спиди“ АД.
   5. Ако потребителя не бъде открит от куриера на посочения от него адрес или не потърси пратката в посочения от него офис на „Спиди“ АД, Продавачът се освобождава от задължението да достави поръчката.
   6. Плащането на поръчката може да се осъществи:
    - чрез кредитна/дебитна карта;
    - по микросметка в ePay;
    - в брой/с банкова карта на куриера чрез „наложен платеж“.
   7. Поръчки с доставка до Великобритания подлежат на обмитяване, според условията на митническите власти.

    Условията за връщане и замяна ще откриете тук
Може да харесате още