H8S Hristo Stoitchkov Мавруд Специална селекция

В наличност
Код
WN001-RD
29,99 лв.

Безплатна доставка за поръчки над 99,99 лв.

Можете да замените всеки артикул в рамките на 14 дни.

Втора лимитирана серия от 300 бутилки

Селектирано от Христо Стоичков

Тази бутилка 100% български Мавруд е част от ексклузивна, кратка серия, родена от тайната страст на легендата Христо Стоичков – правенето на вино, зародила се от годините прекарани в магнетичния Сакар. Всеки един етап от производството на “моето вино”, както Стоичков сам го нарича, е в унисон със силния му и непреклонен характер. Стриктната селекция на гроздето Христо прави съвместно с нашите агрономи, сам подбира най-изтънчените френски бурета за ферментация и отлежаване, а блендирането и бутилирането се осъществява от самия него, в екип с главния енолог на избата.

ЧЕРВЕНО ВИНО МАВРУД – наситен и искрящ червен цвят, плътен и бурен вкус, дълъг и запомнящ се послевкус, червено сухо вино с характер.

 

ТЕРА ТАНГРА е в топ 50 на най-добрите винарни в света. Българската винарна е разпознаваема в целия свят със специфичния характер на вината направени от собствени лозя в Сакар планина , благодарение на уникалния тероар и климатични характеристики.
Доказателство за това са повече от 300 отличия от световни изложения – Лондон, Дюселдорф, Бордо, Токио, Нова Зеландия, Швеция, Канада, Швейцария, Пекин, Москва, както и многобройните положителни отзиви от фенове на виното в тези страни.

Доставка и плащане на артикули

  1. Доставка се извършва само на успешно приети поръчки.
  2. Доставка не се извършва в неделя и в официални празници.
  3. Доставката се извършва в срок от 3 работни дни.
  4. Доставката се извършва от КУРИЕР на фирма „Спиди“ до посочен от потребителя адрес или до офис на „Спиди“.
  5. Ако потребителят не осигури достъп на посочения от него адрес или не потърси пратката от посочения офис на „Спиди“, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни доставката.
  6. Заплащането може да бъде извършено по няколко начина:
   – Кредитна или дебитна карта;
   – Плащане в брой на куриера чрез „наложен платеж“;
  7. Независимо от избрания начин, сумата за заплащане е една и съща.

Научете повече >>

Може да харесате още