Често задавани въпроси

Поръчки

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Пазаруването като гост на сайта е възможно, но препоръчваме създаването на акаунт, който дава достъп до допълнителни функционалности на потребителя

Какъв е начинът на плащане?

Плащането на продуктите се извършва по два начина: с банкова карта при финализиране на поръчката или в брой при получаване на продуктите – наложен платеж (само за доставки на територията на България).

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

За България: в деня на доставка ще получиш SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера. Поръчките, направени след 15:00 часа, ще бъдат изпратени на следващия работен ден. При поръчка на стойност по-ниска 99.99 лв., цената на доставката е 7.00 лв. до офис на куриерска фирма "Спиди" или до адрес.

Мога ли да отменя поръчката си?

Можете да отмените необработена поръчка като изпратите имейл на [email protected] и опишете данните на поръчката (номер, имена и телефон).